Combined-Shape

Kalvutfodring

Våra moderna, hygieniska och effektiva kalvammor och kalvtaxis/mjölktaxis kommer att underlätta ditt arbete och spara massor med tid samtidigt som de främjar kalvarnas tillväxt. Vår samarbetspartner Urban är en av världens ledande tillverkare av utrustning för kalvutfodring och vi är stolta över att erbjuda deras produkter till dig som vill få en bra och trygg kalvuppfödning.

Urban

Alma Pro kalvamma

Avancerad teknik och användarvänlig pekskärm
Med Urbans kalvamma tar du din kalvuppfödning till nästa nivå. Tillförlitlig och med låga servicekostnader och avancerad teknik är Urbans kalvamma förstahandsvalet för både kalv och uppfödare. Några av de främsta funktionerna från Urban är cirkulerande disksystem – ända ut till nappen. Kontinuerlig utfodring utan avbrott och ett avancerat system som övervakar dina kalvars beteendemönster och larmar vid avvikelser. Kapacitet att utfodra alla stationer samtidigt och med möjlighet att utfodra upp till 400 kalvar i ett och samma system.

 

Sydfarm ger 2 års garanti  (1 års garanti som standard).

 

  • > Prisbelönad UV-desinficering för friska kalvar. Dödar 99,9% av bakterier.
  • > Övervakning i världsklass av dina kalvar.
  • > Enkla och lättöverskådliga datormenyer.

Urban

Mjölktransportör

Spara tid med mjölktransportör från Urban
Storlekar om 100-350 liter förenklar, sparar tid och underlättar mjölkhanteringen till dina kalvar. Urbans mjölktransportör gör transporten effektiv och bekväm, samtidigt som den säkerställer att mjölken håller sig fräsch. Perfekt temperatur, exakt doseringsmängd och tre programerbara doseringsknappar är några av de få funktioner som utmärker Urbans mjölktansportör.

 

  • > Mjukaste framkomligheten i sin klass.
  • > Finns med automatisk pastöriseringsfunktion.
  • > Stora punkteringsfria hjul och kraftfull drivmotor för optimal framkomlighet.
  • > Tidsinställ disk och uppvärmning.
  • > Vändradie på endast 1,72m.

Urban

Kalvhydda

Mobil och prisvärd lösning
Ibland är det inte nödvändigt med en fullstor byggnad. Kalvhyddorna från Urban ger dig en mobil och billig lösning som i många fall till och med är bättre. Slitstarka kalvhyddor från Urban finns i flera storlekar, med eller utan tak och är precis vad du behöver för en ökad produktion, trivsel och mobilitet. Med hyddor till dina kalvar minskar smittorisken och konkurrens mellan kalvarna, vilket leder till friskare kalvar som växer fortare. Samtidigt kan djuren vistas mer ute och du minskar behovet av ventilationsutrustning.

Fill 209

Kontakta oss om du vill du veta mer

Oskar Davidsson

info@sydfarm.se

073-600 88 62